آموزش انواع غذای ایرانی،فرنگی،عربی

طبقه بندی موضوعی




طرز تهیه سوپ مرغ خامه ای با نودل

شنبه, ۱۵ آذر ۱۳۹۳، ۱۲:۰۸ ب.ظ


 
آماده سازی: 30 دقیقه
مدت انتظار: 1 ساعت
مجموعاً: 1 ساعت و 30 دقیقه

مواد اولیه :

برای 6 نفر
سینه مرغ 2 عدد (بدون پوست و استخوان)
نمک کرفس 1 قاشق چای خوری
پیاز  1 عدد (خرد شده)
آب 2 لیتر
ادویه 1/2 قاشق چای خوری (ادویه مرغ)
هویج 2 عدد (بزرگ - حلقه شده)
نمک پیاز 1 قاشق چای خوری
کرفس 2 عدد (ساقه خرد شده)
نمک 2 قاشق چای خوری

مواد اولیه سس :

کره 170 گرم
آرد 110 گرم
شیر  4 فنجان



طرز تهیه سوپ:


در یک قابلمه مواد تشکیل دهنده سوپ را مخلوط کرده و به مدت 1 ساعت روی حرارت قرار دهید تا آرام بجوشد و مرغ داخل آن بپزد. وقتی که مرغ نرم تر شد، از داخل آب مرغ دربیاورید و به اندازه های 2.5 سانتیمتری خرد کنید و کنار بگذارید.
اگر آب مرغ بیش از حد کاهش پیدا کرده بود مقدار آب بیشتری به آن اضافه کنید و دو فنجان نودل به آب سوپ اضافه کنید و بگذارید به مدت بیست دقیقه بجوشد. در زمانی که نودل پخته می شود سس خامه ای را آماده کنید.

طرز تهیه سس خامه:

کره را داخل یک قابلمه بزرگ قرار دهید و روی حرارت آن را ذوب کنید و با آرد خیلی سریع مخلوط کرده و هم بزنید. به تدریج شیر را اضافه کنید و مداوم هم بزنید تا اینکه سس غلیظ شود. نمک و فلفل را اضافه کنید.
در حال حاضر سوپ بدون خامه است و چنین به نظر می رسد.



سپس سس خامه ای را به سوپ اضافه کنید و مرغ را به آب مرغ برگردانید. در صورت تمایل می توانید به پختن ادامه دهید تا سوپ غلیظ شود.

نکته:

* زمانیکه سس خامه ای غلیظ شد، اجازه ندهید بجوشد چرا که خامه میبرد!
* در صورت تمایل برای طعم بهتر می توانید 1/2 تا 1 قاشق چای خوری آبلیمو به سس خامه ای اضافه کنید.

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">