طرز تهیه سوپ مرغ خامه ای با نودل
شنبه, ۱۵ آذر ۱۳۹۳، ۱۲:۰۸ ب.ظ
آماده سازی: 30 دقیقه
مدت انتظار: 1 ساعت
مجموعاً: 1 ساعت و 30 دقیقه
مواد اولیه :
برای 6 نفر
سینه مرغ 2 عدد (بدون پوست و استخوان)
نمک کرفس 1 قاشق چای خوری
پیاز 1 عدد (خرد شده)
آب 2 لیتر
ادویه 1/2 قاشق چای خوری (ادویه مرغ)
هویج 2 عدد (بزرگ - حلقه شده)
نمک پیاز 1 قاشق چای خوری
کرفس 2 عدد (ساقه خرد شده)
نمک 2 قاشق چای خوری
مواد اولیه سس :
کره 170 گرم
آرد 110 گرم
شیر 4 فنجان
طرز تهیه سوپ:
در یک قابلمه مواد تشکیل دهنده سوپ را مخلوط کرده و به مدت 1 ساعت روی حرارت قرار دهید تا آرام بجوشد و مرغ داخل آن بپزد. وقتی که مرغ نرم تر شد، از داخل آب مرغ دربیاورید و به اندازه های 2.5 سانتیمتری خرد کنید و کنار بگذارید.
اگر آب مرغ بیش از حد کاهش پیدا کرده بود مقدار آب بیشتری به آن اضافه کنید و دو فنجان نودل به آب سوپ اضافه کنید و بگذارید به مدت بیست دقیقه بجوشد. در زمانی که نودل پخته می شود سس خامه ای را آماده کنید.
طرز تهیه سس خامه:
کره را داخل یک قابلمه بزرگ قرار دهید و روی حرارت آن را ذوب کنید و با آرد خیلی سریع مخلوط کرده و هم بزنید. به تدریج شیر را اضافه کنید و مداوم هم بزنید تا اینکه سس غلیظ شود. نمک و فلفل را اضافه کنید.
در حال حاضر سوپ بدون خامه است و چنین به نظر می رسد.
سپس سس خامه ای را به سوپ اضافه کنید و مرغ را به آب مرغ برگردانید. در صورت تمایل می توانید به پختن ادامه دهید تا سوپ غلیظ شود.
نکته:
* زمانیکه سس خامه ای غلیظ شد، اجازه ندهید بجوشد چرا که خامه میبرد!
* در صورت تمایل برای طعم بهتر می توانید 1/2 تا 1 قاشق چای خوری آبلیمو به سس خامه ای اضافه کنید.
نکته:
* زمانیکه سس خامه ای غلیظ شد، اجازه ندهید بجوشد چرا که خامه میبرد!
* در صورت تمایل برای طعم بهتر می توانید 1/2 تا 1 قاشق چای خوری آبلیمو به سس خامه ای اضافه کنید.