طرز تهیه سوپ ژامبون با پنیر چدار
شنبه, ۱۵ آذر ۱۳۹۳، ۱۲:۳۴ ب.ظ
آماده سازی: 15 دقیقه
مدت انتظار: 15 دقیقه
مجموعاً: 30 دقیقه
مواد اولیه :
برای 5 نفر
سیب زمینی 2 فنجان (بدون پوست و خرد شده)
آب 2 فنجان
هویج 1/2 فنجان (خرد شده)
پیاز 1/4 فنجان (خرد شده)
کره 55 گرم (حبه شده)
آرد 30 گرم
شیر 2 فنجان
نمک 1/4 تا 1/2 قاشق چای خوری
فلفل سیاه 1/4 قاشق چای خوری
پنیر چدار 225 گرم (رنده شده)
ژامبون 1.5 فنجان (پخته و حبه شده)
نخود سبز 1 فنجان
طرز تهیه:
داخل یک تابه متوسط، سیب زمینی، آب، هویج و پیاز را مخلوط کنید و بجوشانید و بعد حرارت را کم کنید و درب تابه را ببندید و بگذارید به مدت ده تا پانزده دقیقه بپزند تا اینکه نرم تر شوند.
در این زمان، داخل یک تابه دیگر، کره را ذوب کنید و با آرد مخلوط کنید و هم بزنید سپس شیر، نمک و فلفل سیاه را به تدریج اضافه کنید و به جوش آورید و بگذارید بپزد و به مدت دو دقیقه هم بزنید تا اینکه غلیظ تر شوند.
سپس با پنیر مخلوط کنید و هم بزنید تا اینکه آب شود و در آخر با مخلوط سیب زمینی ترکیب کنید و ژامبون و نخود سبز را اضافه کنید که از این طریق گرم هم شوند.