آموزش انواع غذای ایرانی،فرنگی،عربی

طبقه بندی موضوعی




طرز تهیه سوپ ژامبون با پنیر چدار

شنبه, ۱۵ آذر ۱۳۹۳، ۱۲:۳۴ ب.ظ


 
آماده سازی: 15 دقیقه
مدت انتظار: 15 دقیقه
مجموعاً: 30 دقیقه

مواد اولیه :

برای 5 نفر
سیب زمینی 2 فنجان (بدون پوست و خرد شده)
آب 2 فنجان
هویج 1/2 فنجان (خرد شده)
پیاز 1/4 فنجان (خرد شده)
کره 55 گرم (حبه شده)
آرد 30 گرم
شیر 2 فنجان
نمک 1/4 تا 1/2 قاشق چای خوری
فلفل سیاه 1/4 قاشق چای خوری
پنیر چدار 225 گرم (رنده شده)
ژامبون 1.5 فنجان (پخته و حبه شده)
نخود سبز 1 فنجان

طرز تهیه:


داخل یک تابه متوسط، سیب زمینی، آب، هویج و پیاز را مخلوط کنید و بجوشانید و بعد حرارت را کم کنید و درب تابه را ببندید و بگذارید به مدت ده تا پانزده دقیقه بپزند تا اینکه نرم تر شوند.
در این زمان، داخل یک تابه دیگر، کره را ذوب کنید و با آرد مخلوط کنید و هم بزنید سپس شیر، نمک و فلفل سیاه را به تدریج اضافه کنید و به جوش آورید و بگذارید بپزد و به مدت دو دقیقه هم بزنید تا اینکه غلیظ تر شوند.
سپس با پنیر مخلوط کنید و هم بزنید تا اینکه آب شود و در آخر با مخلوط سیب زمینی ترکیب کنید و ژامبون و نخود سبز را اضافه کنید که از این طریق گرم هم شوند.


نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">