آموزش انواع غذای ایرانی،فرنگی،عربی

طبقه بندی موضوعی




طرز تهیه سوپ ویشی سواز

جمعه, ۱۴ آذر ۱۳۹۳، ۰۶:۵۴ ب.ظ


 
آماده سازی: 15 دقیقه
مدت انتظار: 1 ساعت
مجموعاً: 1 ساعت و 15 دقیقه


مواد اولیه:

پیازچه خرد شده (برای تزئین)
کره 4 قاشق غذاخوری
تره فرنگی 4 عدد بزرگ (خرد شده)
پیاز پیاز 1 عدد متوسط (خرد شده)
عصاره مرغ 6 فنجان
سیب زمینی سیب زمینی 1 کیلو (پوست کنده و خرد شده)
خامه ترش نصف فنجان
خامه نصف فنجان (غلیظ)

این شما و این هم آموزش طرز تهیه ی سوپ ویشی سواز، یه سوپ کاملا آمریکایی مخصوص روزهای داغ تابستان! اصولا سوپ های سرد برای همچین روزهایی ساخته شدن. ویشی سواز یه سوپ سرد و خامه ای هستش که با سیب زمینی و تره فرنگی پخته میشه!
این سوپ رو تابستان سال 1917 یه آشپز آمریکایی توی ریتز کارلتون نیویورک برای اولین بار درست کرد تا بتونه مشتری هاش رو خنک کنه! سرآشپز لوئیس دیات اهل فرانسه بود، و به همین دلیل روی این سوپ یه اسم فرانسوی گذاشت. سعی نکنید این سوپ رو تو فرانسه از رستوران ها بخواین چون اونجا اصلا نمیتونید پیداش کنید، این یه سوپ آمریکاییه!
اون روزها سوپ های سرد بیشتر از الان محبوب بودن، مخصوصا تو دوران قبل از جنگ جهانی دوم که سیستم های خنک کننده مثل الان پیشرفته نبودن!
نسخه ی اصلی این سوپ خیلی خامه ایه، بنابراین ما سعی کردیم یکم سبکترش کنیم. پخت این سوپ خیلی آسونه، مواد مورد نیازش کمه و موندگاری خوبی هم داره.
نکته ی اصلی در مورد این سوپ اینه که اونو توی چه دمایی باید بخوریم؟ به نظر من بهترین دما برای خوردن این سوپ کمی پایین تر از دمای اتاقه، اگه خیلی سرد باشه مزه ی کره، سیب زمینی و نمک ناپدید میشن!

طرز تهیه:






1- توی یه قابلمه ی بزرگ (6 لیتری) کره رو با حرارت ملایم داغ کنید تا وقتی که آب بشه و کف بکنه. ذوب کردن کره رو ادامه بدین تا وقتی که کف ها ناپدید میشن و کره شروع میکنه به قهوه ای شدن. (همونطوری که تو شکل بالا می بینید.)
2- بلافاصله پیاز و تره فرنگی های خرد شده رو اضافه کنید. طوری به هم بزنید که کره روی سبزیجات رو بپوشونه. بزارین چندین دقیقه بپزن، اگه لازم بود شعله رو روی حالت ملایم بزارید، پختن رو تا وقتی ادامه بدین که پیاز و تره فرنگی ها شفاف و پژمرده بشن! (مطابق شکل پایین)






3- سیب زمینی، نمک و عصاره ی مرغ رو اضافه کنید. بزارین به جوش بیان و بعد با کم کردن شعله اجازه بدین قشنگ کل مواد توی عصاره بجوشن. در قابلمه رو ببندین و بزارین 30 الی 40 دقیقه بپزن، تا وقتی که سیب زمینی ها کاملا پخته بشن، الان میتونید اجاق گاز رو خاموش کنید!
4- با یه همزن برقی یا توی مخلوط کن موادمون رو به شکل پوره دربیارین. انقدر هم بزنید تا پوره ی ما کاملاً صاف بشه. اگه میخواین صاف تر و یه دست تر هم بشه میتونین مواد رو روی یه سطح پهن کنین و با کاردک اونا رو بمالید.
5- قبل از اضافه کردن خامه ها بزارین مخلوطمون یکم سرد بشه و بعد از اضافه کردن اونا سوپ رو بزارید توی یخچال تا کاملا خنک بشه، دمای سوپ وقتی که اون رو می خوریم باید چیزی حدود 18 درجه ی سانتی گراد یا 65 درجه ی فارنهایت باشه، اگه خیلی سرد بشه زیاد خوشمزه نمیشه!
میتونین برای مزه دار کردن نمک اضافه کنید، و با تکه های پیازچه هم میتونید سوپمون رو تزئین کنید.

نکته:

- وجترین ها میتونن به جای عصاره ی مرغ از 6 فنجان آب استفاده کنن!

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">