روش پخت سوپ سبزیجات
جمعه, ۱۴ آذر ۱۳۹۳، ۰۹:۵۸ ب.ظ
آماده سازی: 15 دقیقه
مدت انتظار: 30 دقیقه
مجموعاً: 45 دقیقه
مواد اولیه :
روغن گیاهی 2 قاشق غذاخوری
پیاز 1 عدد (کوچک - خرد شده)
سیر 2 حبه (له شده)
هویج وحشی 2 عدد (متوسط - بدون پوست و حلقه شده)
هویج 2 عدد (متوسط - بدون پوست و حلقه شده)
کلم بروکلی 1/2 کلم (متوسط - خرد شده)
فلفل سیاه 1/4 قاشق چای خوری
جعفری 3 قاشق غذاخوری (خرد شده)
عصاره سبزیحات 1 عدد
طرز تهیه:
روغن را در قابلمه ریخته و روی حرارت متوسط گرم کنید. سپس پیاز های خرد شده را به روغن اضافه کرده، 5 تا 7 دقیقه تفت دهید تا نرم شوند.
سیر ها را پوست کنده و له کنید سپس به پیاز اضافه کرده، 30 ثانیه تفت دهید.
حالا سبزیجات را اضافه کنید.
سپس عصاره سبزیجات را اضافه کنید.
در آخر جعفری خرد شده و فلفل سیاه را اضافه کنید.
مواد را هم زده سپس درب قابلمه را بگذارید، حرارت را زیاد کنید تا به جوش آید. وقتی به جوش آمد، حرارت را کم کنید و 25 تا 30 دقیقه زمان دهید تا سبزیجات نرم و پخته شوند.
از این سوپ ساده و خوشمزه لذت ببرید.