آموزش انواع غذای ایرانی،فرنگی،عربی

طبقه بندی موضوعی




روش پخت سوپ سبزیجات

جمعه, ۱۴ آذر ۱۳۹۳، ۰۹:۵۸ ب.ظ


 
آماده سازی: 15 دقیقه
مدت انتظار: 30 دقیقه
مجموعاً: 45 دقیقه

مواد اولیه :


روغن گیاهی 2 قاشق غذاخوری
پیاز  1 عدد (کوچک - خرد شده)
سیر  2 حبه (له شده)
هویج وحشی 2 عدد (متوسط - بدون پوست و حلقه شده)
هویج 2 عدد (متوسط - بدون پوست و حلقه شده)
کلم بروکلی 1/2 کلم (متوسط - خرد شده)
فلفل سیاه 1/4 قاشق چای خوری
جعفری 3 قاشق غذاخوری (خرد شده)
عصاره سبزیحات 1 عدد


طرز تهیه:


روغن را در قابلمه ریخته و روی حرارت متوسط گرم کنید. سپس پیاز های خرد شده را به روغن اضافه کرده، 5 تا 7 دقیقه تفت دهید تا نرم شوند.



سیر ها را پوست کنده و له کنید سپس به پیاز اضافه کرده، 30 ثانیه تفت دهید.



حالا سبزیجات را اضافه کنید.



سپس عصاره سبزیجات را اضافه کنید.



در آخر جعفری خرد شده و فلفل سیاه را اضافه کنید.



مواد را هم زده سپس درب قابلمه را بگذارید، حرارت را زیاد کنید تا به جوش آید. وقتی به جوش آمد، حرارت را کم کنید و 25 تا 30 دقیقه زمان دهید تا سبزیجات نرم و پخته شوند.



از این سوپ ساده و خوشمزه لذت ببرید.


نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">