طرز تهیه سالاد سیب زمینی قالبی مخصوص کریسمس
جمعه, ۱۴ آذر ۱۳۹۳، ۱۰:۱۶ ب.ظ
آماده سازی: 30 دقیقه
مدت انتظار: 4 ساعت
مجموعاً: 4 ساعت و 30 دقیقه
مواد اولیه :
ژلاتین 25 گرم
آب سبزیجات 1 فنجان (یا آب مرغ)
سیب زمینی سیب زمینی 1 فنجان (آب پز، خرد شده)
هویج 1 فنجان (بخار پز، خرد شده)
نخود شیرین 450 گرم
ذرت نصف فنجان
سس مایونز 6 قاشق سوپخوری
خامه ترش 3 قاشق سوپخوری
نمک طبق دائقه
فلفل طبق دائقه
گوجه فرنگی گوجه فرنگی برای تزئین
گشنیز برای تزئین
طرز تهیه:
1. در یک ظرف کوچک، 3 قاشق غذا خوری آب روی ژلاتین بریزید. بگذارید 5 دقیقه بماند. در یک قابلمه کوچک آب مرغ را روی شعله ی متوسط گرم کنید. ژلاتین را اضافه کنید و هم بزنید تا حل شود. کمی نمک اضافه کنید. از روی شعله بردارید و بگذارید در دمای اتاق خنک شود.
2. در یک کاسه ی متوسط، سیب زمینی، هویج، نخود شیرین، ذرت، ماینوز و خامه ترش را اضافه کنید و مخلوط کنید. طبق ذائقه نمک و فلفل بزنید. آب مرغ و ژلاتین را اضافه کنید. به خوبی مخلوط کنید.
3. مخلوط را داخل قالب نان بریزید. قبل از سرو کردن حداقل 5 ساعت در یخچال قرار دهید.
3. مخلوط را داخل قالب نان بریزید. قبل از سرو کردن حداقل 5 ساعت در یخچال قرار دهید.