طرز تهیه آش ماش
جمعه, ۱۴ آذر ۱۳۹۳، ۰۶:۳۵ ب.ظ
آماده سازی: 30 دقیقه
مدت انتظار: 2 ساعت
مجموعاً: 2 ساعت و 30 دقیقه
مواد اولیه :
برای 4 نفر
برنج به میزان لازم (حدودا از 150تا250گرم)
فلفل سیاه به میزان لازم
ماش 300 گرم
شلغم 250 گرم
سبزی 400 گرم (آشی)
هویج 150گرم
نمک به میزان لازم
پیاز پیاز 3 قاشق سوپخوری (سرخ شده)
ماش جزو حبوبات بسیار خوشمزه ایران است اما استفاده از آن کمتر دیده میشود.این ماده مغذی خوشمزه را میتوان در اکثر آشها ، سوپها و حتی پلو استفاده کرد.این آش به دلیل آنکه دارای ماش است بسیار لذیذ و خوش خوراک است.امیدوارم اگر تا به حال این ماده خوشمزه را امتحان نکرده اید از خوردن آن در این آش خوشمزه لذت ببرید.
طرز تهیه:
ماش را پس از پاک کردن و شستن با 5 پیمانه آب و مقداری نمک و روغن آبپز کنید و در حین پخت روی حرارت مرتب هم بزنید تا ته نگیرد(زحمتش به خوشمزگیش می ارزه!).
در ظرف جداگانه ای مقداری روغن بریزید و اجازه دهید داغ شود و پیازهای خرد شده را به آن اضافه کنید تا سرخ شود برنج شسته و بدون آب را به آن اضافه کرده و پس از کمی تفت دادن زردچوبه را اضافه کنید و حالا کل مواد را به ماش اضافه کنید.پس از کمی مخلوط کردن مواد شلغم ،هویج و سبزیجات را هم به آش اضافه کنید و اجازه دهید آش شما خوب جا بیفتد.