آموزش انواع غذای ایرانی،فرنگی،عربی

طبقه بندی موضوعی




روش پخت آش جو

جمعه, ۱۴ آذر ۱۳۹۳، ۱۰:۰۲ ب.ظ


 
آماده سازی: 1 ساعت
مدت انتظار: 2 ساعت
مجموعاً: 3 ساعت

مواد اولیه :


برای 4 نفر
زعفران به میزان لازم (اختیاری)
نمک به میزان لازم
فلفل به میزان لازم
پیاز 3 عددبزرگ
برنج 60 گرم
سبزی آشی 2 کیلو
جو 250 گرم (به صورت پوست کنده)
حبوبات 600 گرم (شامل نخود ، لوبیا و عدس)
گوشت نیم کیلو (بدون استخوان)
زردچوبه 1 قاشق غذاخوری

آش اصولا موجود خوشمزه ایه حالا هر نوعیش به یه شکل البته از بین همه آشها آش جو اگر خوب و اصولی پخته بشه جزو بهترین هاست.این دستور طرز پخت آش جو به صورت متداول و اصیله البته هر منطقه ای در ایران این آش رو با افزودنی متفاوت طبخ میکنند

طرز تهیه:

گوشت را در ظرفی جدا گانه به همراه افزودنی هایی مناسب(مثل برگ بو، پوست پرتقال ،فلفل دلمه ای و ...) آب پز کنید و سپس بکوبید یا رشته رشته کنید.
ظرفی مناسب انتخاب کنید و در آن مقداری روغن بریزید و اجازه دهید روغن کاملا داغ شود سپس پیاز های خرد شده(بهتره نگینی نباشه و کمی بلندتر خرد شده باشه)را به روغن اضافه میکنیم و در اصطلاح پیازداغ میکنیم.چند دقیقه قبل از آماده شدن پیازداغ همه حبوبات را بدون اب به پیاز داغ اضافه میکنیم و چند دقیقه ای هم میزنیم.و سپس برنج را به مواد اضافه میکنیم(بدون آب).پس از گذشت مدتی سبزی ها را به مواد اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم.از خرد شدن برنج نترسید خوب آشه دیگه!
گوشت پخته شده را به مواد اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم و آب جوش را به قدری به غذا اضافه میکنیم که روی مواد را کاملا بپوشاند و حتی کمی بالاتر هم باشد.حالا زیر شعله را کم کرده و از شعله پخش کن هم استفاده میکنیم و به اش زمان میدهیم تا خوب بپزد.و در انتها کمی روغن را داغ کنید و زردچوبه و نعنا داخلش ریخته و پس از مدت کمی تفت دادن به آش اضافه کنید.

نکات:

1)حبوبات را حتما از شب قبل خیس کنید و برای آنکه نفخ آنها کاملا گرفته شود آب انها را حداقل 3 مرتبه عوض کنید. در صورتی که فراموش کردید حبوبات را خیس کنید میتوانید آنها را در آب ریخته و پس از جوش آمدن آب آن را آبکش کنید تا نفخ حبوبات گرفته شود.
2)اگر در انتهای پخت دو قاشق آرد و مقداری زعفران را در کمی روغن داغ تفت داده و به آش اضافه کنید مزه بسیار خوبی پیدا میکند.
3)سعی کنید آش خیلی شل نباشد و تا حد ممکن آب آن کشیده شود تا خوشمزه تر شود.
4) اگر بتوانید مقداری قلم تهیه کنید و آن را از شب با آب بپزید و به جای آب در آش از آب قلم استفاده کنید آش شما واقعا فوق العاده میشود.
5)فراموش نکنید که زمان پخت بیشتر یعنی آش خوشمزه تر.اگر وقت دارید آش را از شب قبل روی حرارت بسیار ملایم قرار دهید.

تزیین:

برای تزیین میتوانید از کشک ، کشک مخلوط شده با زعفران (رنگ زرد زیبایی دارد)، ماست چکیده ، حبوبات پخته شده ، نعنا داغ به همراه زردچوبه و .... استفاده کنید.
نوش جان

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">