آموزش انواع غذای ایرانی،فرنگی،عربی

طبقه بندی موضوعی




طرز تهیه اشکنه

سه شنبه, ۱۱ آذر ۱۳۹۳، ۰۱:۲۰ ب.ظ


اُجِز، اسم ترکی اشکنه است. این غذا را در بجنورد در شب ‌های سرد پاییز و زمستان به جای سوپ درست می‌ کنند. می‌ شود گفت این غذا، نوعی کنسومه است.

 

مواد لازم برای دو نفر:

کره: 30 گرم

پیاز   :  یک عدد متوسط

آرد :دو قاشق غذاخوری

تخم مرغ :دو عدد

آب :سه لیوان

مرزه خشک : یک قاشق غذاخوری

نمک، زردچوبه و فلفل : به مقدار لازم


طرز تهیه:

پیاز را خرد کرده با کره سرخ می ‌کنیم.

وقتی پیاز طلایی شد، آرد را در آن ریخته و تفت می ‌دهیم.

سپس مرزه و نمک و زردچوبه و فلفل را اضافه کرده و هم می‌ زنیم تا همه مواد مخلوط شود و سپس آب را به آن اضافه می‌ کنیم و حرارت را کم می کنیم تا جوش بیاید و غلیظ شود.

بعد از چند جوش تخم ‌مرغ‌ ها را درسته در آن می ‌شکنیم. بعد از این‌ که تخم‌ مرغ ‌ها خودش را گرفت و سفت شد، اُجِز یا اشکنه ی ما آماده است.

غلظت آن مانند سوپ غلیظ است و مدت زمان پخت آن نیم ‌ساعت می باشد.

اشکنه ‌را می ‌توانید با ترشی یا پیاز میل کنید.

اگر دوست داشته باشید، می‌ توانید داخل آن نان هم ترید کنید.

این غذای خوشمزه که سریع، راحت و کم هزینه تهیه می شود برای دانشجویان عزیز غذایی مناسب است!

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">