آموزش انواع غذای ایرانی،فرنگی،عربی

طبقه بندی موضوعی




آش غوره

دوشنبه, ۱۰ آذر ۱۳۹۳، ۰۹:۴۳ ق.ظ

روش تهیه‌ی آش غوره

مواد اولیه :

برنج و گوشت چرخ‌کرده                         هر کدام 300 گرم

عدس                                                  150 گرم

غوره                                                    500 گرم

سبزی آش                                           یک و نیم کیلوگرم

نعنا                                                      یک قاشق سوپ‌خوری

آب قلم                                                چهار پیمانه

پیاز                                                       دو عدد

زردچوبه                                                یک قاشق مرباخوری

نمک، فلفل و روغن                              به میزان لازم

 

طرز تهیه:                                                                       

* برنج شسته شده را حدود یک ساعت و عدس شسته شده را هم حدود پنج ساعت خیس می‌کنیم.

* سپس پیاز را خلالی خرد کرده و با مقداری روغن سرخ می‌نماییم تا طلایی شود.

* به پیاز زردچوبه زده بعد آب قلم و برنج را اضافه کرده پس از نیم‌پز شدن برنج، عدس و سبزی آش را می‌ریزیم تا جا بیفتد.

* پیاز دوم را رنده کرده و گوشت را به آن اضافه می‌کنیم.

*  نمک و فلفل زده گوشت را قلقلی کرده در روغن سرخ می‌نماییم و در قابلمه می‌گذاریم تا بپزد پس از پخت، داخل برنج و عدس می‌ریزیم تا با هم بجوشد.

* غوره‌ها را در آش ریخته و اجازه می‌دهیم یکی، دو جوش بزند.

* تقریباً زمان لازم برای جا افتادن آش پس از اضافه کردن غوره حدود 20 دقیقه است بعد از جا افتادن در ظرف مورد نظر ریخته و با نعنا داغ روی آن را تزیین می‌کنیم.

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">