آموزش انواع غذای ایرانی،فرنگی،عربی

طبقه بندی موضوعی




طرز تهیه آش شلی

يكشنبه, ۹ آذر ۱۳۹۳، ۰۹:۴۰ ب.ظ

آش شلی

مواد اولیه:

لبو                                                            دو کیلوگرم

جعفری، تره، گشنیز، شوید و اسفناج       روی هم دو کیلوگرم

آرد نان سنگک                                          سه و نیم پیمانه

نخود                                                         نصف پیمانه

عدس                                                       نصف پیمانه

نعناع داغ                                                  دو قاشق غذاخوری

پیاز داغ                                                    چهار قاشق غذاخوری

شکر                                                        سه قاشق غذاخوری

سرکه قرمز                                              دو پیمانه

نمک، فلفل سیاه و زردچوبه                      به میزان لازم

 

طرز تهیه: 

* نخود را از شب قبل خیس کرده بعد آن را می‌پزیم.

* نصف لبوها را رنده و نصف دیگر را نیز خلال کرده و روی حرارت می‌گذاریم تا پخته شود.

* بعد از پخته شدن، سبزی را به همراه عدس به لبوها اضافه می‌کنیم.

* بعد از پخت کامل، آرد را به همراه آب سرد با هم‌زن می‌زنیم و آن را نیز به آش می‌افزاییم وقتی آش جوش خورد، شعله را کم می‌کنیم تا آرد ته نگیرد.

* پیاز، نعناداغ، نمک، فلفل و زردچوبه را اضافه کرده و بعد از جوش آمدن آش، در ظرف را می‌گذاریم تا به آرامی جا بیفتد.

* در زمان پخت مرتب آش را هم می‌زنیم.

* در آخر سرکه قرمز و شکر را اضافه می‌کنیم و می‌گذاریم تا آماده شود.

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">