طرز تهیه قیمه پلو
آماده سازی : 60 دقیقه
پخت : 30 دقیقه
مواد لازم جهت تهیه قیمه پلو برای 4 نفر :
رب گوجه فرنگی : 2 قاشق غذا خوری
گوشت چرخ کرده : 300 گرم یا 1 بسته
لپه : 1-2 پیمانه
پیاز : 1 عدد
گرد لیمو : 1-2 قاشق چای خوری
سیب زمینی بزرگ : 1 عدد
زعفران آب کرده : به میزان لازم
ادویه (زردچوبه، دارچین، نمک، پودر گل سرخ) : به میزان لازم
برنج : 4 پیمانه
روغن یا کره : به میزان لازم
طرز تهیه قیمه پلو :
گاهی
آدم هوس قیمه می کند و عجله هم دارد و وقت هم ندارد ... قیمه پلو یک غذایی
است که مزه اش خیلی نزدیک قیمه است . جزو پلوهای مخلوط حساب می شود و
معمولا با گوشت چرخ کرده درست می شود . می شود از گوشت تکه ای هم در قیمه
پلو استفاده کرد .
اول برنج را خیس کنید و کنار بگذارید . پیاز را سرخ کنید و گوشت چرخ کرده را هم داخلش بریزید تا با هم سرخ شوند .
داخل
یک ظرف دیگر لپه را می پزیم . بعد از پخت لپه را توسط آبکش از آب جدا می
کنیم و به مایه ی گوشت و پیاز اضافه میکنیم . این مواد با هم خوب باید تفت
بخورند.
حالا رب و زرد چوبه و نمک و دارچین و پودر گل سرخ را می ریزیم و باز تفت می دهیم .
گرد لیمو هم الان بریزید. حداقل 1-2 قاشق چایخوری باشد .
اگه قرار است آبکش کنید که پس از نیم پز شدن برنج ، لابه لای برنج مواد را بریزید تا دم بکشد.
اما
من کته ای داخل پلوپز گذاشتم. مواد را با برنج مخلوط کردم و گذاشتم داخل
پلوپز. بگذارید یک 15 دقیقه ای از پخت پلوپز بگذرد ، بعد مایه را اضافه
کنید.
زمان بدهید تا بپزد و دم بکشد . در آخر روی آن کره و زعفران آب کرده بریزید .
کمی هم سیب زمینی سرخ کنید و کنار آن بگذارید. (که من اینجا نگذاشتم )
اینم نمای پلو از نزدیک: