طرز تهیه سوپ سیب زمینی شیرین و رزماری
پنجشنبه, ۲۰ آذر ۱۳۹۳، ۰۷:۱۴ ب.ظ
آماده سازی: 15 دقیقه
مدت انتظار: 30 دقیقه
مجموعاً: 45 دقیقه
مواد اولیه :
سیب زمینی شیرین 3 عدد بزرگ (پوست گرفته و خرد شده)
پیاز پیاز 1 عدد کوچک (خرد شده)
سیر سیر 2 حبه (خرد شده)
رزماری 1 قاشق چایخوری (خشک شده، خرد شده)
نمک 1 قاشق چایخوری
روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری
آب مرغ 1 و نیم فنجان (یا عصاره مرغ)
شیر نارگیل 3/4 فنجان
طرز تهیه :
قابلمه را روی شعله ی متوسط قرار دهید. روغن زیتون، رزماری، نمک، سیر و پیاز را داخل آن مخلوط کنید. آنقدر تفت بدهید که پیاز نیمه مات شود.
سیب زمینی شیرین را اضافه کنید و 2 دقیقه هم بزنید. آب مرغ را روی سیب زمینی بریزید و بگذارید به مدت 35 دقیقه تا زمانی که سیب زمینی نرم شود آهسته بجوشد.
مخلوط را داخل مخلوط کن یا غذا ساز بریزید و مخلوط کنید تا حالت خامه ای پیدا کند. دوباره به قابلمه برگردانید و شیر نارگیل را به سوپ اضافه کنید. بگذارید 5 دقیقه آهسته بجوشد و سپس سوپ را در کاسه بکشید و با نان برشته سرو کنید.