آموزش انواع غذای ایرانی،فرنگی،عربی

طبقه بندی موضوعی




طرز تهیه سوپ سیب زمینی شیرین و رزماری

پنجشنبه, ۲۰ آذر ۱۳۹۳، ۰۷:۱۴ ب.ظ



 
آماده سازی: 15 دقیقه
مدت انتظار: 30 دقیقه
مجموعاً: 45 دقیقه

مواد اولیه :

سیب زمینی شیرین 3 عدد بزرگ (پوست گرفته و خرد شده)
پیاز پیاز 1 عدد کوچک (خرد شده)
سیر سیر 2 حبه (خرد شده)
رزماری 1 قاشق چایخوری (خشک شده، خرد شده)
نمک 1 قاشق چایخوری
روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری
آب مرغ 1 و نیم فنجان (یا عصاره مرغ)
شیر نارگیل 3/4 فنجان

طرز تهیه :

قابلمه را روی شعله ی متوسط قرار دهید. روغن زیتون، رزماری، نمک، سیر و پیاز را داخل آن مخلوط کنید. آنقدر تفت بدهید که پیاز نیمه مات شود.




سیب زمینی شیرین را اضافه کنید و 2 دقیقه هم بزنید. آب مرغ را روی سیب زمینی بریزید و بگذارید به مدت 35 دقیقه تا زمانی که سیب زمینی نرم شود آهسته بجوشد.



مخلوط را داخل مخلوط کن یا غذا ساز بریزید و مخلوط کنید تا حالت خامه ای پیدا کند. دوباره به قابلمه برگردانید و شیر نارگیل را به سوپ اضافه کنید. بگذارید 5 دقیقه آهسته بجوشد و سپس سوپ را در کاسه بکشید و با نان برشته سرو کنید.

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">