طرز تهیه خوراک اسفناج با پنیر فتا و لیموترش
پنجشنبه, ۲۰ آذر ۱۳۹۳، ۰۷:۵۷ ب.ظ
آماده سازی: 15 دقیقه
مواد اولیه :
برای 4 نفر
روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری (فوق بکر)
پیاز 1 عدد کوچک ( خرد شده)
لیمو ترش 1 عدد کوچک (عصاره و آب گرفته)
برگ اسفناج 450 گرم
پنیر فتا نصف فنجان (خرد شده)
نمک دریایی طبق ذائقه
فلفل سیاه طبق ذائقه
طرز تهیه:
روغن را در یک تابه یا تابه چدنیبا شعله ی متوسط داغ می کنیم. داغ می کنیم. پیازها را اضافه می کنیم و 5 تا 6 دقیقه آنقدر تفت می دهیم تا نرم و شفاف شوند.
1 و نیم قاشق سوپخوری آب لیمو ترش به تابه اضافه کنید. بعد از آن برگ های اسفناج را بریزید. برگ های اسفناج را یک تا دو دقیقه در تابه هم بزنید تا برگ ها شروع به پژمرده شدن کنند و رنگ آنها سبز تیره تری شود. مواظب باشید در این مرحله زیادی نپزیدشان وگرنه خوراکتان یه شکل پوره در می آید.
ظرف را از روی شعله بردارید و مقدار نسبتاً زیادی نمک و فلفل بپاشید. روی اسفناج پنیر فتا و 1 قاشق چایخوری عصاره ی پوست لیمو بریزید و به آرامی هم بزنید. فوراً همانطور که داغ است سرو کنید.