طرز تهیه سوپ ورمیشل
شنبه, ۱۵ آذر ۱۳۹۳، ۱۲:۲۸ ب.ظ
آماده سازی: 15 دقیقه
مدت انتظار: 1 ساعت
مجموعاً: 1 ساعت و 15 دقیقه
مواد اولیه :
برای 2 نفر
پیاز 1 عدد
فلفل قرمز یک چهارم قاشق چایخوری
سس سویا 3 قاشق غذاخوری
رشته 1 لیوان (سوپی)
گوجه فرنگی گوجه فرنگی 3 عدد
کنجد 3 قاشق غذاخوری
آب گوشت 2 لیوان
سیر 3 حبه
کره 50 گرم
نمک به میزان لازم
طرز تهیه:
سوپ ورمیشل سوپی بسیار شناخته شده و خوش طعم است این سوپ در اکثر مناطق ایران مورد استفاده قرار میگیرد و به عنوان سوپی سریع و عامه پسند محسوب میشود.
طرز تهیه:
در ظرفی مقداری روغن داغ کنید و پیاز و سیر را در آن تفت دهید.گوجه فرنگی را شسته و نگینی کنید و به مواد اضافه کنید تا کمی سرخ شود .فلفل قرمز ، سس سویا و کنجد را نیز به مواد اضافه کرده و تفت بدهید .آب گوشت را به همراه 2 لیوان آب به بقیه مواد اضافه کنید و اجازه دهید با حرارت ملایم بپزد.رشته را به سوپ اضافه کرده و صبر کنید تا کمی نرم شود و سوپ لعاب بیندازد.
نکات:
1) میتوانید برای لعاب دار شدن غذا به آن نصف سیب زمینی رنده شده اضافه کنید.
2) اضافه کردن زعفران و فلفل بیشتر غذا را خوشمزه تر میکند.
3) اگر نمیتوانید آب گوشت تهیه کنید از عصاره های گوشت یا مرغ استفاده کنید
نوش جان