آموزش انواع غذای ایرانی،فرنگی،عربی

طبقه بندی موضوعی




طرز تهیه سوپ ورمیشل

شنبه, ۱۵ آذر ۱۳۹۳، ۱۲:۲۸ ب.ظ


 
آماده سازی: 15 دقیقه
مدت انتظار: 1 ساعت
مجموعاً: 1 ساعت و 15 دقیقه

مواد اولیه :

برای 2 نفر
پیاز  1 عدد
فلفل قرمز یک چهارم قاشق چایخوری
سس سویا 3 قاشق غذاخوری
رشته 1 لیوان (سوپی)
گوجه فرنگی گوجه فرنگی 3 عدد
کنجد 3 قاشق غذاخوری
آب گوشت 2 لیوان
سیر 3 حبه
کره 50 گرم
نمک به میزان لازم

طرز تهیه:


سوپ ورمیشل سوپی بسیار شناخته شده و خوش طعم است این سوپ در اکثر مناطق ایران مورد استفاده قرار میگیرد و به عنوان سوپی سریع و عامه پسند محسوب میشود.
طرز تهیه:

در ظرفی مقداری روغن داغ کنید و پیاز و سیر را در آن تفت دهید.گوجه فرنگی را شسته و نگینی کنید و به مواد اضافه کنید تا کمی سرخ شود .فلفل قرمز ، سس سویا و کنجد را نیز به مواد اضافه کرده و تفت بدهید .آب گوشت را به همراه 2 لیوان آب به بقیه مواد اضافه کنید و اجازه دهید با حرارت ملایم بپزد.رشته را به سوپ اضافه کرده و صبر کنید تا کمی نرم شود و سوپ لعاب بیندازد.

نکات:

1) میتوانید برای لعاب دار شدن غذا به آن نصف سیب زمینی رنده شده اضافه کنید.
2) اضافه کردن زعفران و فلفل بیشتر غذا را خوشمزه تر میکند.
3) اگر نمیتوانید آب گوشت تهیه کنید از عصاره های گوشت یا مرغ استفاده کنید
نوش جان

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">