آموزش انواع غذای ایرانی،فرنگی،عربی

طبقه بندی موضوعی




طرز تهیه سوپ هویج مراکشی

شنبه, ۱۵ آذر ۱۳۹۳، ۰۸:۱۲ ب.ظ



 
آماده سازی: 15 دقیقه
مدت انتظار: 15 دقیقه
مجموعاً: 30 دقیقه

مواد اولیه :

برای 4 نفر
آب مرغ 2.5 فنجان (کم نمک)
نمک به مقدار لازم
زیره 2.5 قاشق چای خوری
آبلیمو 1 قاشق چای خوری
عسل 1 قاشق غذاخوری
هویج 450 گرم (خرد شده)
کره 55 گرم
پیاز 1 فنجان (پیاز سفید - خرد شده)
فلفل قرمز 1/8 قاشق چای خوری
ماست 120 گرم
فلفل سیاه به مقدار لازم

طرز تهیه:


کره را داخل یک ماهی تابه بزرگ گرم کنید تا آب شود. سپس پیاز را به مدت دو دقیقه تفت دهید و با هویج مخلوط کنید و آب مرغ را به آن اضافه کنید و به جوش آورید. بعد حرارت را کم کنید و درب آن را ببندید، بگذارید به مدت 20 دقیقه آرام بجوشد تا هویج نرم شود.
زیره را داخل یک قابلمه کوچک روی حرارت قرار دهید تا تست شود سپس وقتی خنک شد آن را آسیاب کنید.
سوپ را از روی حرارت بردارید و داخل مخلوط کن بریزید و له کنید. سپس به ماهی تابه برگردانید و با عسل، آبلیمو، فلفل قرمز، نمک و فلفل سیاه مخلوط کنید.
سوپ را داخل کاسه بریزید، ماست را روی سوپ پخش کنید و روی آن زیره را پراکنده کنید.


نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">