آموزش انواع غذای ایرانی،فرنگی،عربی

طبقه بندی موضوعی




طرز تهیه سوپ گوجه فرنگی و هویج

شنبه, ۱۵ آذر ۱۳۹۳، ۱۲:۴۵ ب.ظ


 
آماده سازی: 15 دقیقه
مدت انتظار: 30 دقیقه
مجموعاً: 45 دقیقه

مواد اولیه :

برای 3 نفر
نمک به میزان لازم
جوز هندی مقداری (اختیاری)
پیاز 1 عدد
سیر سیر 1 حبه
هویج 3 عدد
گوجه فرنگی گوجه فرنگی نیم کیلو
فلفل سیاه به میزان لازم

سوپ گوجه فرنگی انواع بسیار مختلفی دارد و انواع طعم ها از ترش گرفته تا ملس و شیرین را شامل میشود.این مدل سوپ گوجه فرنگی بسیار خوشمزه و خوش رنگ است و طعم ملس و دلنشینی دارد.

طرز تهیه:

هویج را بشویید و پوست آن را کامل بگیرید تا غذا را تلخ نکند.سپس آن را به صورت خلال درآورید.در ظرفی مناسب روغن یا کره را آب کنید و و اول پیاز و بعد هویج و سپس سیر را تفت دهید تا کمی سبک شوند و تغییر رنگ بدهند.
حالا گوجه فرنگی ها را درشت درشت خرد کنید و داخل آنها بریزید تا کمی سرخ شده و تغییر رنگ دهند و بعد از آن همه مواد را داخل مخلوط کن بریزید تا مواد یکنواخت شوند.
سپس آنها را دوباره روی حرارت قرار دهید و شعله را زیاد کنید تا سوپ جوش بیاید و پس از آن اجازه دهید با حرارت ملایم سوپ جا بیفتد و در انتها نمک و فلفل و سایر افزودنی های دلخواه مثل جعفری ساطوری شده و ... را به غذا اضافه کنید.

نکات:

1) میتوانید در این سوپ از مواد مورد علاقه خود نظیر نخود فرنگی ، قارچ ، سیب زمینی و ...استفاده کنید.البته توجه کنید آنها را پس از ریختن مواد در مخلوط کن به غذا اضافه کنید.
2) اگر غذای شما طعم ملس دلخواه را ندارد به آن کمی شکر یا عسل اضافه کنید.
3) اگر بیشتر طعم های ترش را میپسندید به سوپ کمی گرد غوره یا لیمو یا آبغوره یا آبلیمو اضافه کنید.
نوش جان

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">