طرز تهیه آش انار
شنبه, ۱۵ آذر ۱۳۹۳، ۱۲:۳۹ ب.ظ
آماده سازی: 30 دقیقه
مدت انتظار: 2 ساعت
مجموعاً: 2 ساعت و 30 دقیقه
مواد اولیه :
برای 6 نفر
برنج 250 گرم
لپه 150 گرم
پیاز 3 عدد
چغندر نیم کیلو
نعنا 250 گرم (سبزی خشک نشده)
نعنا 1 قاشق سوپخوری (خشک)
رب انار 100 گرم
روغن 100 گرم
زردچوبه 2 قاشق مرباخوری
آب 8 پیمانه
نمک به میزان لازم
فلفل سیاه به میزان لازم
آش انار یه آش بسیار خوش طعم و اصیل ایرانیه .این آش در اکثر مناطق ایران استفاده میشه اما بیشتر این آش به گیلان نسبت داده میشه.
طرز تهیه:
ابتدا لپه را بشویید و آن را به همراه 8 پپیمانه آب روی حرارت قرار دهید تا بجوشد و پس از آن اجازه دهید با حرارت ملایم خوب بپزد.
چغندرها را پس از شستن و پوست گرفتن به اندازه دلخواه خرد کنید و داخل ظرفی آبپز کنید.
در ظرفی پیازها را کمی درشت تر از حد معمول خرد کنید و با روغن خوب سرخ کنید.و نیمی از آن را بردارید و به بقیه آن رب نار و زردچوبه و نمک را اضافه کنید و کمی تفت دهید سپس برنج و نعنا و فلفل را به آن اضافه کرده و مقداری تفت دهید و آن را به لپه نیم پز اضافه کنید.پس از مدتی که آش تقریبا پخته شد چغندر ها را از آبکش رد کنید و آنها را به آش اضافه کنید و اجازه دهید مواد با هم بجوشند .سپس آنها را برای سرو آماده کنید.
نکات:
1)میتوانید در این آش به جای آب ،آب انار بریزید تا خوشمزه تر شود.
2) سعی کنید از رب انار خانگی استفاده کنید تا آش شما خوشمزه تر شود اگر رب انار ندارید حدود 1 کیلو انار را دان کرده و داخل مخلوط کن بریزید و سپس از صافی رد کنید و اجازه دهید روی حرارت بجوشد و بعد از آنکه تقریبا مواد شما یک سوم حالت اول شد مواد آش را درون آن ریخته و آش را با آب انار آماده کنید.
2)اگر دوست دارید به آش سرکه اضافه کنید و اگر طعم شیرین را بیشتر میپسندید هنگام پختن چغندرها به آن کمی شکر بزنید.
نوش جان