دستور پخت آش گوجه فرنگی
جمعه, ۱۴ آذر ۱۳۹۳، ۱۲:۰۹ ب.ظ
مواد لازم :
تره و جعفری خرد شده | 1 کیلو |
لوبیا چیتی | 2 پیمانه |
آب گوجه فرنگی | 1 لیتر |
آب | 1 لیتر |
آب غوره | 1 پیمانه |
نعنا خشک | 100 گرم |
پیاز داغ | 1 پیمانه |
فلفل | 1 قاشق مرباخوری |
زرد چوبه | 1 قاشق غذاخوری |
برنج | 2 پیمانه |
نمک | به میزان لازم |
طرز تهیه :
ابتدا برنج را از یک شب قبل بدون نمک خیس کنید . لوبیا را نیز از قبل بپزید. سپس آب برنج را خالی کنید و برنج خیس خورده را در قابلمه مورد نظر ریخته و آب ، تره و جعفری خرد شده ، لوبیای پخته و آب گوجه فرنگی را به آن اضافه کنید. قابلمه را روی حرارت قرار دهید و بگذارید تا کاملاً آش جا بیفتد. پیاز داغ و زرد چوبه را نیز تفت دهید و داخل آش بریزید. سپس نعنا خشک را در آش ریخته و در آخر آبغوره و نمک و فلفل را اضافه کنید. دقت کنید این آش هر چه تند تر باشد، خوشمزه تر است. بنابراین میزان فلفل آن به دلخواه خودتان است . بعد از اینکه آش آماده شد، آن را در ظرف مورد نظر کشیده ونعناع داغ فراوان روی آن بریزید.