آموزش انواع غذای ایرانی،فرنگی،عربی

طبقه بندی موضوعی




طرز تهیه آش آماج

جمعه, ۱۴ آذر ۱۳۹۳، ۰۶:۴۰ ب.ظ


 
آماده سازی: 30 دقیقه
مدت انتظار: 1 ساعت
مجموعاً: 1 ساعت و 30 دقیقه

مواد اولیه :

برای 4 نفر
اسفناج 1 کیلو
حبوبات 200 گرم (لوبیا و عدس)
آب 5 پیمانه
آرد 400 گرم (سفید و الک شده)
پیاز پیاز 3 عدد
روغن به میزان لازم
فلفل سیاه به میزان لازم
زردچوبه به میزان لازم

آش آماج یا به قول مردم محلی آش اوماج از غذاهای محلی و بسیار خوشمزه استان همدان است پیشنهاد میکنم حتما این آش خوشمزه و ساده را درست کنید و از خوردنش در کنار اعضای خانواده لذت ببرید.

طرز تهیه:

ابتدا آرد کاملا صاف و الک شده را با مقداری نمک مخلوط کرده و مقداری آب رویش میریزیم و ورز میدهیم تا به صورت دانه های ریز عدس یا ماش در بیاید.لوبیا و عدس را با 5 پیمانه آب میپزیم و پس از پخته شدن اسفناج خرد شده را به آن اضافه میکنیم و اجازه میدهیم پخته شود.سپس دانه های آرد را کم کم به حبوبات اضافه کرده و هم میزنیم.در ظرفی جدا پیازداغ درست میکنیم و به همراه ادویه و نعنا تفت میدهیم و پس از آماده شدن آش روی آش میریزیم.خوردن این آش با ماست خوشایند است اما با کشک هم خورده میشود.
نکات:

1)حبوبات را از شب قبل خیس کنید.
2)اندازه گلوله های آرد میتواند بزرگتر باشد و حتی به صورت خمیرهای دایره ای نیز دربیاید.

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">