طرز تهیه سوپ سیر و پیاز
سه شنبه, ۱۱ آذر ۱۳۹۳، ۰۶:۴۲ ب.ظ
گاهی اوقات هیچ قرص و شربتی نمیتواند مانند آنتی بیوتیکهای طبیعی عمل کند و سیر و پیاز نیز از این جملهاند.
سیر و پیاز حاوی آنتی بیوتیکهای گیاهی هستند و برای داشتن یک زندگی سالم، حتما آنها را در برنامه غذایی روزانه خود بگنجانید.
مواد لازم برای تهیه سوپ:
پیاز بزرگ : 3 عدد
سیر : 3 حبه
جعفری : 3 شاخه
آب : 4 پیمانه
طرز تهیه:
- پیاز و سیر را به قطعات کوچکی ببرید. جعفری را نیز خرد کنید.
- در یک قابلمه، آب را جوش آورید.
- سیر و پیاز و جعفری را به قابلمه اضافه کنید.
- درب قابلمه را بگذارید و آن را روی حرارت کم به مدت 15 دقیقه قرار دهید تا آرام بجوشد.
- اگر میخواهید سوپ غلیظ تری داشته باشید، 2 قاشق آرد نخودچی را در آب، هم زنید و آن را به سوپ اضافه کنید. وقتی غلظت مورد نظر حاصل شد، 5 دقیقه دیگر نیز بگذارید، سوپ آرام بجوشد.