آموزش انواع غذای ایرانی،فرنگی،عربی

طبقه بندی موضوعی




طرز تهیه سوپ سیر و پیاز

سه شنبه, ۱۱ آذر ۱۳۹۳، ۰۶:۴۲ ب.ظ


گاهی اوقات هیچ قرص و شربتی نمی‌تواند مانند آنتی بیوتیک‌های طبیعی عمل کند و سیر و پیاز نیز از این جمله‌اند.

 

سیر و پیاز حاوی آنتی بیوتیک‌های گیاهی هستند و برای داشتن یک زندگی سالم،  حتما آن‌ها را در برنامه غذایی روزانه خود بگنجانید.


مواد لازم برای تهیه سوپ:

پیاز بزرگ : 3 عدد

سیر  : 3 حبه

جعفری : 3 شاخه

آب  : 4 پیمانه

 

طرز تهیه:

- پیاز و سیر را به قطعات کوچکی ببرید. جعفری را نیز خرد کنید.

 

- در یک قابلمه، آب را جوش آورید.

 

- سیر و پیاز و جعفری را به قابلمه اضافه کنید.

 

- درب قابلمه را بگذارید و آن را روی حرارت کم به مدت 15 دقیقه قرار دهید تا آرام بجوشد.

 

- اگر می‌خواهید سوپ غلیظ ‌تری داشته باشید، 2 قاشق آرد نخودچی را در آب، هم زنید و آن را به سوپ اضافه کنید. وقتی غلظت مورد نظر حاصل شد، 5 دقیقه دیگر نیز بگذارید، سوپ آرام بجوشد.

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">