طرز تهیه آش گوجه فرنگی با بلغور جو
مواد لازم:
بلغور گندم یا جو : 250 گرم
سبزی آش : نیم کیلو
برنج : نصف استکان
پیاز داغ : 5 قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی خرد شده : یک فنجان
رب گوجه فرنگی : یک قاشق غذاخوری
سینه مرغ : یک چهارم
زردچوبه و نمک و فلفل : به مقدار کافی
طرز تهیه:
مرغ را به همراه پیاز داغ، زردچوبه، نمک و فلفل می پزیم.
مرغ که پخت، آن را از ظرف بیرون می آوریم و بلغور جو و برنج( بهتر است قبلا خیس کرده باشیم) را به آب مرغ اضافه می کنیم.
با حرارت ملایم می گذاریم بپزد و گاهی هم می زنیم.
بعد سبزی خرد شده را به آن اضافه می کنیم (سبزی این آش به نسبت بقیه آش ها کمتر است).
سینه مرغ پخته را ریش ریش می کنیم و داخل آش می ریزیم.
رب و گوجه فرنگی خرد شده را هم به آن اضافه می کنیم و می گذاریم آش خوب جا بیفتند. اگر از تکه های گوجه فرنگی در آش خوش تان نمی آید، می توانید آب گوجه فرنگی در آن بریزید. در آن صورت دو تا سه لیوان آب گوجه فرنگی اضافه می کنید و رب هم نمی ریزید.
به جای گوشت مرغ هم می توانید از ماهیچه استفاده کنید.
این آش خیلی راحت تهیه می شود و خوشمزه است. چاشنی آن نیز آبغوره یا آبلیمو است.