آموزش انواع غذای ایرانی،فرنگی،عربی

طبقه بندی موضوعی




طرز تهیه ترشی هفت رنگ

شنبه, ۲۴ آبان ۱۳۹۳، ۰۹:۱۲ ب.ظ

ترشی هفت رنگ


مواد لازم:

 

گل کلم : 1 عدد کوچک

پیاز ترشی : 150 گرم

خیار ریز : 200 گرم

فلفل ریز سبزیا قرمز : 8 تا 10 عدد

سرکه سفید : 1 تا 2 لیتر

نمک : به مقدار لازم

سیب زمینی ترشی : 3 عدد

هویج فرنگی : 3 عدد

ترخان : 100 گرم

کرفس : 4 تا 5 ساقه

 
 

طرز تهیه :

کرفس و گل کلم را شسته خرد کنید . سیب زمینی ترشی و هویج را پوست گرفته به شکل حلقه یا نگینی درست خرد کنید . پیاز را پوست گرفته بشوئید و بگذارید خشک شوند خیار را نیز بشوئید وخشک کنید . دقت کنید که تمام سبزیجات کاملاٌ خشک و بدون آب باشد حال تمام سبزیجات را با فلفل و ترخان و نمک داخل ظرف مناسبی ریخته سرکه را روی آن بریزید . در ظرف را ببندید مدت 2 تا 3 هفته بعد ترشی شما آماده است . توجه : خشک بودن سبزیجات و ظرف و یک اندازه بودن قطعات سبزیجات و کاملاٌ بسته بودن درظرف و محفوظ بودن آن مهم است . این مقدار برای 6 نفر در نظر گرفته شده است.

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">