آموزش انواع غذای ایرانی،فرنگی،عربی

طبقه بندی موضوعی




طرز تهیه رشته پلو

جمعه, ۲۳ آبان ۱۳۹۳، ۱۱:۲۴ ق.ظ

طرز تهیه رشته پلو - آموزش آشپزی


مواد لازم : برای 6 الی 8 نفر


 
برنج:1 کیلو

گوشت: 0/5 کیلو

رشته پلویی: 0/5 کیلو

کشمش پلویی: 0/5 کیلو

زعفران: یک چهارم ق چایخوری

ادویه: 1 قاشق چایخوری

نمک: به مقدار کافی

خرما:در صورت تمایل

طرز تهیه:
 
برنج را خیس کنید . گوشت را تکه تکه کنید و با پیاز بپزید . رشته را کمی با حرارت ملایم تفت بدهید . برنج را بپزید و آبکش کنید و لای آن گوشت و رشته بگذارید و ادویه و زعفران بزنید . در صورت تمایل ، کشمش و خرما را سرخ و با این غذا صرف کنید .

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">