طرز تهیه کلم پلو شیرازی
اگر
مى خواهید از سبزیجات بیشتر در غذاها یتان استفاده کنید ، ما به شما کلم
پلو را پیشنهاد مى کنیم . این غذا باب طبع بچه ها است و بسیار لذیذ است.
مواد لازم:
برنج :1 کیلو
کلم خرد شده : 1کیلو
سبزی (شوید، تره، ترخان، ریحان) خرد شده: نیم کیلو
پیاز: 2عدد
روغن: به اندازه کافی
نمک: به اندازه کافی
فلفل: به اندازه کافی
آبلیمو: به اندازه کافی
مواد لازم جهت کوفته ریزه:
گوشت چرخ کرده: 300 گرم
آرد نخود چی: 4 قاشق غذا خوری
پیاز : 1 عدد
روغن: به میزان کافی
نمک: به میزان کافی
فلفل:به میزان کافی
زردچوبه: به میزان کافی
طرز تهیه:
برنج
را با مقداری نمک چند ساعت قبل خیسمیکنیم، کلمها را پوست کنده و به صورت
خلال خرد و با نمک و فلفل و زرد چوبه سرخمیکنیم و در حین سرخ شدن دو قاشق
آبلیمو به آن اضافهمیکنیم.
سبزی را پس از اینکه تمیز کردیم شسته و خوب خردمیکنیم
برنج
را با نصف قاشق مربا خوری زرد چوبهمیجوشانیم، آبکشمیکنیم، سبزی و کلم
سرخ شده را در صافی با برنج مخلوطمیکنیم و در قابلمهمیریزیم و دممیکنیم.
طرز تهیه کوفته ریزه:
پیاز
را روی گوشت چرخ کرده رندهمیکنیم. آرد نخودچی، نمک،فلفل و زرد چوبه را
اضافهمی کنیم و خوب ورزمیدهیم.و آنها را به صورت کوفته ریزه درمیآوریم و
سرخمیکنیم.. پیاز را هم خرد و سرخمیکنیم.
کوفتهها را وسط پلومیگذاریم تا همراه پلو دم بکشد.وقتی پلو دم کشید آن را در دیسمیکشیم و با پیاز سرخ شده تزیینمیکنیم.
نکته1:برای اینکه پیاز سرخ شده ترد و خوش رنگ شود پیاز را که خردمیکنیم مقداری نمک به آنمیزنیم، بعد سرخمیکنیم.
نکته2:می توانیم از کلم سر(قمری) یا کلم برگ استفاده کنیم.