آموزش انواع غذای ایرانی،فرنگی،عربی

طبقه بندی موضوعی




طرز تهیه کلم پلو شیرازی

جمعه, ۲۳ آبان ۱۳۹۳، ۱۱:۳۱ ق.ظ

کلم پلو شیرازی - آموزش آشپزی


اگر مى خواهید از سبزیجات بیشتر در غذاها یتان استفاده کنید ، ما به شما کلم پلو را پیشنهاد مى کنیم . این غذا باب طبع بچه ها است و بسیار لذیذ است.

 
مواد لازم:

 
برنج :1 کیلو

کلم خرد شده : 1کیلو

سبزی (شوید، تره، ترخان، ریحان) خرد شده: نیم کیلو

پیاز: 2عدد

روغن: به اندازه کافی

نمک: به اندازه کافی

فلفل: به اندازه کافی

آبلیمو: به اندازه کافی



مواد لازم جهت کوفته ریزه:

 

گوشت چرخ کرده: 300 گرم

آرد نخود چی:  4 قاشق غذا خوری

پیاز : 1 عدد

روغن: به میزان کافی

نمک: به میزان کافی

فلفل:به میزان کافی

زردچوبه: به میزان کافی

 
طرز تهیه:

برنج را با مقداری نمک چند ساعت قبل خیس‌میکنیم، کلم‌ها را پوست کنده و به صورت خلال خرد و با نمک و فلفل و زرد چوبه سرخ‌میکنیم و در حین سرخ شدن دو قاشق آبلیمو به آن اضافه‌میکنیم.

سبزی را پس از اینکه تمیز کردیم شسته و خوب خرد‌میکنیم

 برنج را با نصف قاشق مربا خوری زرد چوبه‌میجوشانیم، آبکش‌میکنیم، سبزی و کلم سرخ شده را در صافی با برنج مخلوط‌میکنیم و در قابلمه‌میریزیم و دم‌میکنیم.

 طرز تهیه کوفته ریزه:

 پیاز را روی گوشت چرخ کرده رنده‌میکنیم. آرد نخودچی، نمک،فلفل و زرد چوبه را اضافه‌می کنیم و خوب ورز‌میدهیم.و آنها را به صورت کوفته ریزه در‌میآوریم و سرخ‌میکنیم.. پیاز را هم خرد و سرخ‌میکنیم.

 
کوفته‌ها را وسط پلو‌میگذاریم تا همراه پلو دم بکشد.وقتی پلو دم کشید آن را در دیس‌میکشیم و با پیاز سرخ شده تزیین‌میکنیم.

 
نکته1:برای اینکه پیاز سرخ شده ترد و خوش رنگ شود پیاز را که خرد‌میکنیم مقداری نمک به آن‌میزنیم، بعد سرخ‌میکنیم.

 نکته2:می توانیم از کلم سر(قمری) یا کلم برگ استفاده کنیم.

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">